Lesik
  Discography

18) 2000: Esther: Jewish Samovar
17) 2000; Namaž mi, Miruš
                  (Make me a sandwich, Mirush)
16) 1999; Kamufláž (Camouflage)
15) 1999; Manželé; Ruská deska
                  (Married couples: Russian CD)
14) 1998; Esther; Shalom, Friends
13) 1996; Esther; To You, Jerusalem
12) 1996; Už hoří svíce (Candle is burning)
11) 1996; Manželé (Married couples)
. . . 2 samples:  
                                            Lost dog          Beginning
10) 1995: There´ s No Time
9)  1994; Žižkovské kuplety (Vaudevilles from Zizkov)
8)  1991; Jižák (South city)
7)  1990; Jižák - je to vono (South city - That is it)
6)  1990; Sny zdravého dítěte v krizi
                  (Dreams of a healthy child in crisis)
5)  1990; Sny psychopatického děcka
                  (Dreams of a psychopathic kid)
4)  1990; “Studio 1982”
3)  1990; Studio Marno
2)  1990; Karlínský viadukt (Viaduct at Karlin)
1)  1990; Srzomabra



Discography in more details:

18) ROSA 2000 – Esther:
CD, MC “Der Jiddische Samowar”

  17) INDIES RECORDS – Lesik Hajdovský & Manželé:
CD, MC 2000 “Namaž mi, Miruš…”

  16) SONY MUSIC / BONTON –
CD, MC 1999 – MANŽELÉ: “Kamufláž / Jižák´84 vs.´99”
(průvodní text z CD viz níže)

  15) BLACK POINT 1999 – MANŽELÉ:
CD “Ruská deska” © 1983
“Manželé I.” © 1982

  14) ROSA 1998 – Esther:
CD, MC “Šalom, přátelé”

  13) ROSA 1996 – Esther:
CD, MC “Tobě, Jeruzaléme”

  12) BONTON, ZÓNA
CD 1996 – LESIK HAJDOVSKÝ: “Už hoří svíce”

  11) STŘÍLEK 1996 – LESIK HAJDOVSKÝ:
CD, MC “Manželé”

  10) RACHOT
CD 1995 – ŠVEHLÍK: “There´s NO TIME”

  9) SOUKROMÉ VYDÁNÍ AUTORKY TEXTU
MC 1994 - LESIK HAJDOVSKÝ & KAROLINA SLÁDKOVÁ: “KUPLETY”

  8) BONTON 1991 – LESIK HAJDOVSKÝ & MANŽELÉ:
CD “Jižák”

  7) BONTON 1990 – Lesik Hajdovský & Manželé:
SP “Jižák / Je to vono”

  6) Black Point 1990 “Sny zdravého dítěte v krizi, 1978” (Fist Rec.1985)

  5) Black point 1990 - ŠVEHLIK: “Sny psychopatického děcka, 1978”
“Studio Platýz, 1979” (Fist Rec. 1985)

  4) Black Point 1990 “Studio 1982” (Fist Rec 1985)

  3) Black Point 1990 MARNO UNION: Studio Marno, 1983 (Fist Rec 1985)

  2) Black Point 1990 F.O.K.: “Karlínský viadukt, 1977” (Fist Rec. 1985)

  1) Black Point 1990 “Srzomabra, 1977” (Fist Rec. 1985)